Qui som

Experiència i tradició des de 1954

Can Serrat

El nostre avi originari de Vic, en Ramón Serrat, va fundar la seva botiga a Mataró, al 1954. Juntament amb l’àvia Conxita, van instaurar un mètode de treball propi, que consistia en la curosa manipulació d’un producte de màxima qualitat.

La segona generació formada per la Susi i en Sergi va seguir amb la mateixa metodologia de treball heretada i que ja els havia dotat d’un gran reconeixement i prestigi. Ells van aportar molta innovació i modernitat, al fil de la demanda dels seus clients.

Amb l’entrada de la tercera generació, l’Oriol i la Nora, l’aposta per la qualitat i el bon tracte amb el client continua sent la base de l’empresa. 60 anys després de la seva creació, les necessitats de la població van canviant i Can Serrat també, adaptant-se als seus clients, innovant i oferint nous productes, cada cop més trencadors i sofisticats, sense oblidar el respecte pel producte casolà i de tradició xarcutera.

Al 2015 s’estrena la primera botiga online, un nou canal de venda que Can Serrat ofereix amb el mateix compromís que el primer dia, oferir la màxima qualitat al client.

Al 2018, Can Serrat adquireix l’empresa Carns Asturgó (antiga casa Castells). Carns Asturgó es quedava sense descendència que pogués fer-se càrrec d’aquest negoci, i el net dels xarcuters i cansaladers de Can Serrat, l’Oriol Vives, juntament amb la Nora, es fan càrrec de l’establiment amb un objectiu clar: mantenir la criança de les vedelles des de la Granja Cuyàs de Cardedeu (que tan bon resultat ha tingut durant anys, amb la Mercè Castells i posteriorment en Sebastià Asturgó). Amb això aconseguirà diversos objectius: continuar proveint carn de la millor qualitat a la seva clientela, mantenir la fidel plantilla de treballadors de Carns Asturgó i ampliar el seu negoci de productes de proximitat i tradició.

Al 2019, s’activa el servei de comandes per WhatsApp, per facilitar les compres dels nostres clients que gaudeixen de menys temps per a realitzar-les. Volem seguir estant a la seva vora i facilitar-los el dia a dia.
Es potencia el servei a domicili a la ciutat de Mataró i les seves poblacions adjacents.

Al 2020, ens expansionem vers la gran ciutat. Podem arribar a totes les cases de Barcelona.

Al 2022, seguim creixent com a empresa. Ara ja portem 4 anys conjuntament Can Serrat i Carns Asturgó i creiem que és el momento d’unificar la marca comercial i crear una única marca “Can Serrat – Cansaladers, Xarcuters, Carnissers – Desde 1954”.

Aprofitant que ara ja dins el nou Can Serrat i trobem tots els nostres productes, a l’Octubre del 2022, obrim la nostra quarta botiga, aquest cop al Port Marina de Premià de Mar.