Qui som

Experiència i tradició des de 1954

Can Serrat

El nostre avi originari de Vic, en Ramón Serrat, va fundar la seva botiga a Mataró, al 1954. Juntament amb l’àvia Conxita, van instaurar un mètode de treball propi, que consistia en la curosa manipulació d’un producte de màxima qualitat.

La segona generació formada per la Susi i en Sergi va seguir amb la mateixa metodologia de treball heretada i que ja els havia dotat d’un gran reconeixement i prestigi. Ells van aportar molta innovació i modernitat, al fil de la demanda dels seus clients.

Amb l’entrada de la tercera generació, l’Oriol i la Nora, l’aposta per la qualitat i el bon tracte amb el client continua sent la base de l’empresa. 60 anys després de la seva creació, les necessitats de la població van canviant i Can Serrat també, adaptant-se als seus clients, innovant i oferint nous productes, cada cop més trencadors i sofisticats, sense oblidar el respecte pel producte casolà i de tradició xarcutera.

Al 2015 s’estrena la primera botiga online, un nou canal de venda que Can Serrat ofereix amb el mateix compromís que el primer dia, oferir la màxima qualitat al client.

Al 2019, s’activa el servei de comandes per WhatsApp, per facilitar les compres dels nostres clients que gaudeixen de menys temps per a realitzar-les. Volem seguir estant a la seva vora i facilitar-los el dia a dia.
Es potencia el servei a domicili a la ciutat de Mataró i les seves poblacions adjacents.

Al 2020, ens expansionem vers la gran ciutat. Podem arribar a totes les cases de Barcelona.

Carns Asturgó

Carns Asturgó (antiga casa Castells), està a la plaça gran de Mataró des de 1957. La Mercè Castells, en els seus inicis va saber trobar un públic mataroní de proximitat i que apreciava la qualitat d’una bona vedella. Anys després, en Sebastià Asturgó, que ja criava les seves pròpies vedelles a Cardedeu, es va fer càrrec de la carnisseria i durant més de 20 anys ha estat al capdavant de l’empresa aportant innovació i tracte amable.

Carns Asturgó es queda sense descendència que pogués fer-se càrrec d’aquest negoci, i el net dels xarcuters i cansaladers de Can Serrat, l’Oriol Vives, es fa càrrec de l’establiment amb un objectiu clar: mantenir la criança de les vedelles des de la Granja Cuyàs de Cardedeu. Amb això aconseguirà diversos objectius: continuar proveint carn de la millor qualitat a la seva clientela, mantenir la fidel plantilla de treballadors de Carns Asturgó i ampliar el seu negoci de productes de proximitat i tradició.