Can Serrat Mataró - 937 902 363 - acasa@canserrat.com
WhatsApp ATENCIÓ!! Nou servei de comanda on-line via (només des del mòbil) Fer la comanda

Qui sóm?

Els orígens de la nostra empresa provenen de Vic, on el nostre avi, en Ramón Serrat va instal·lar-se a Mataró per fundar la botiga a l’any 1954. Juntament amb l’àvia Conxita, van instaurar un mètode de treball propi, que es tracte de la cura en la manipulació del producte i el propòsit ferm d’oferir la màxima qualitat al client.

Can Serrat, Any 1964
La Botiga de la Plaça Gran, 1958

Quan les regnes l’agafen la segona generació, la Susi i en Sergi, amb moltes innovacions en productes, segueixen el mètode emprat fins al moment i que tant reconeixement i bons resultats ha donat.

Amb l’entrada de la tercera generació, l’Oriol, l’aposta per la qualitat i el bon tracte amb el client segueix sent les bases de l’empresa. 60 anys després, les necessitats de la població canvien i Can Serrat ho fa adaptant-se a ella oferint més productes innovadors i oferint les màximes comoditats als nostres clients.

Tanmateix, al 2015 estrenem la botiga on-line. Un nou canal de venta que Can Serrat ofereix amb el mateix compromís que el primer dia, oferir la màxima qualitat al client.

      Can Serrat.

Conèixes els nostres productes?

A Can Serrat elaborem artesanalment els productes desde 1954